Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke bescherming

De arbeidsomstandigheden zijn een steeds grotere rol gaan spelen in het bedrijfsleven. Persoonlijke beschermingsmiddelen vormen een essentieel onderdeel hiervan. Een werknemer die zich prettig voelt, functioneert immers beter. Om de arbeidsomstandigheden op de werkvloer zo goed mogelijk te houden, is het uiteraard van belang om medewerkers de juiste bescherming aan te bieden.

Bij Omnial wordt dan ook ruimschoots gedacht aan verschillende vormen van bescherming. Zo zijn er diverse artikelen voor de bescherming van de handen, het hoofd, de adem, de ogen, de voeten en het gehoor bij Omnial verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan schoenen met stalen neuzen, oordoppen, stofmaskers, handschoenen en veiligheidsbrillen. Ook wordt een aantal artikelen, gerelateerd aan Eerste Hulp Bij Ongevallen (EHBO), aangeboden. Zo kunt u een EHBO koffer aanschaffen, waarmee u effectieve eerste hulp kunt bieden bij ongevallen op of rondom de werkvloer.

Handbescherming
handbescherming

Handbescherming

Adembescherming
adembescherming

Adembescherming

Oogbescherming
oogbescherming

Oogbescherming

Gehoorbescherming
gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Werk - bedrijfskleding
werk bedrijfskleding

Werk - bedrijfskleding

Werkschoenen
werkschoenen

Werkschoenen

Hoofdbescherming
hoofdbescherming

Hoofdbescherming

EHBO
ehbo

EHBO

Bedrijfskleding & Persoonlijke bescherming

Voor werknemers is het belangrijk dat zij zich op de juiste manier kunnen kleden tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. De bedrijfskleding, oftewel werkkleding, maakt het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden zo veilig en gemakkelijk mogelijk.

Omnial biedt een uitgebreid assortiment (gecertificeerde) werkkleding voor iedere branche. Het assortiment bestaat onder andere uit overalls, brandvertragende kleding, chemisch bestendige kleding, brandweerbroeken en -jassen, regenkleding, reflectiekleding, diepvrieskleding en doorwerkkleding. Ook algemene werkkleding, geschikt voor meerdere branches, zoals een broek, shirt, polo, sweater, overhemd of bodywarmer, is bij Omnial beschikbaar. Bij veel van de kledingstukken is een productomschrijving aanwezig waarin kort de materialen en belangrijkste producteigenschappen van het product worden genoemd.

Bij elk van de aangeboden producten staan de beschikbare mogelijkheden, zoals de kleur, maat en beschikbaarheid aangegeven. Hiernaast kunt u via het menu gemakkelijk filteren op de producten die u zoekt. Als u vragen heeft over welke beschermingsmiddelen u het best kunt aanschaffen, adviseert Omnial u uiteraard graag!