Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

HOOFDBESCHERMING

Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

ALLES OVER HOOFDBESCHERMING

Hoofdbescherming mag natuurlijk niet ontbreken als het om uw persoonlijke bescherming gaat. Het hoofd is namelijk een van de meest gevoelige en kwetsbare delen van het menselijk lichaam. Bescherming van het hoofd is hierom erg belangrijk en is bij verschillende typen werkzaamheden zelfs verplicht volgens de wet over persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Om het hoofd goed te kunnen beschermen, biedt Omnial hoofdbeschermingsproducten voor diverse werkzaamheden aan. Het aanbod verschilt van volledige hoofdbescherming, zoals verschillende typen veiligheidshelmen (AB, gl en HD), stootpetten en mutsen tot een breed aanbod aan losse onderdelen. Zo zijn er onder andere binnenwerken, zweetbanden, helmclips en lasschilden beschikbaar. Voor werkzaamheden waar het wegens bepaalde hygiënemaatregelen verplicht is om baretten te dragen, heeft Omnial een divers aanbod aan disposables.

Omdat het bij sommige werkzaamheden verplicht is om een veiligheidshelm en -bril te dragen, is het bij Omnial mogelijk om deze twee beschermingsmiddelen in combinatie met elkaar aan te schaffen.