Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

WERK- EN BEDRIJFSKLEDING

ALLES OVER WERK- EN BEDRIJFSKLEDING

Het dragen van de juiste werkkleding is in veel gevallen niet alleen van belang, maar ook verplicht vanuit de overheid. Het aanschaffen van de juiste werkkleding heeft als voornamelijk doel u en uw werknemers te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is het van belang dat de kleding makkelijk draagbaar is, lekker zit en de juiste pasvorm heeft.

Omdat het hebben van de juiste werkkleding een belangrijke rol speelt bij elk beroep, vinden we het bij Omnial belangrijk hier genoeg aandacht aan te besteden. Vandaar ons grote aanbod aan kledingstukken, waaronder brandweerkleding, diepvrieskleding, disposable kleding, doorwerkkleding, food- en horecakleding, laskleding, onderkleding, reflectiekleding, regenkleding, brandvertragende kleding en algemene werkkleding. Het aanbod verschilt van totale werkoutfits tot losse werkshirts, -truien, -jassen en -broeken.

Bij elk kledingstuk staan de beschikbare mogelijkheden, zoals kleuren en maten vermeld. Op deze manier wordt de kleding op een manier geleverd dat deze zonder aanpassingen draagbaar is.