Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Masking folie & papier

Alles over Masking folie & papier

Maskeerfolie en -papier kan tijdens het spuiten gebruikt worden voor het afdekken en maskeren van bepaalde voorwerpen, zoals bijvoorbeeld auto’s, bestelbussen, vrachtwagens of andere voertuigen en objecten. Doordat de maskeerfolie ervoor zorgt dat autolak of verf tijdens het schilderen wordt aangetrokken, wordt voorkomen dat de lak of verf doorslaat op het afgedekte oppervlak of object.

Bij Omnial is een groot aanbod aan maskeerfolies- en papier te vinden. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende breedtes en lengtes. Hiernaast verschilt het aanbod van traditioneel bruin maskeerpapier, geschikt voor alledaagse toepassingen, tot het zware en sterke siliconen maskeerpapier, ideaal voor de vakman en wanneer met hoge temperaturen wordt gewerkt.

Om het gebruik van maskeerfolie zo eenvoudig mogelijk te maken, is bij Omnial dispensers en maskeerapparaten verkrijgbaar. Middels een maskeerapparaat kan een rol maskeerfolie in een speciale houder geplaatst worden, wat het maskeren vergemakkelijkt en versnelt. Dispensers kunnen gebruikt worden om de rol folie zo netjes en schoon mogelijk te houden.