Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Hygiene

Hygiëne

Een schone en hygiënische werkplek is in elke branche belangrijk. Een schone werkplek zorgt er namelijk niet alleen voor dat werknemers zich lekker voelen tijdens hun werk, maar leidt ook tot een zo laag mogelijk verzuim. Naast dat het voor medewerkers van een bedrijf fijn is om te kunnen werken in een schone werkomgeving, is het ook belangrijk voor het onderhoud van machines en gereedschappen. Door regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van vuil en hardnekkige vlekken van oppervlakken, machines en gereedschappen, wordt uitvaltijd tot een minimum beperkt. Machines en apparaten zullen langer mee gaan en minder snel beschadigd raken. Dit leidt er uiteindelijk toe dat er minder snel nieuwe gereedschappen moeten worden aangeschaft, en er dus onnodige kosten gemaakt zullen worden. Het ruime assortiment aan hygiëne-artikelen van Omnial draagt bij aan het onderhoud van de machines, apparaten en gereedschappen. Het assortiment wordt onderverdeeld in poetsmaterialen, hygiëne producten en persoonlijke verzorgingsproducten.

Poetsmaterialen
poetsmaterialen

Poetsmaterialen

Hygiëne producten
hygine producten

Hygiëne producten

Wet Wipes
wet wipes

Wet Wipes

Persoonlijke verzorging
persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging

Cleaning products
cleaning products

Cleaning products

Poetsmaterialen

Onder poetsmaterialen wordt onder andere poetsdoeken, poetspapier en wet wipes bedoeld. De doeken zijn droog of in combinatie met water, oplosmiddelen of reinigingsmiddelen te gebruiken en helpen bij het reinigen. De doeken gaan lang mee en zijn hierdoor duurzaam in gebruik. De aanschaf van poetspapier kan nuttig zijn om bijvoorbeeld handen mee af te drogen of om vloeistoffen mee op te nemen. Wet wipes worden vooral gebruikt om de handen op te frissen of om een werkplek net wat frisser te maken dan dat met poetspapier bereikt kan worden.

Hygiëne producten

Het aanbod aan hygiëne producten bestaat uit onder andere dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier en handdoekrollen. De dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo verschilt het aanbod van automatische dispensers tot simpele afrolsystemen voor industrie- en papierrollen. Ook de standaard dispensers, die vaak op drukke locaties te vinden zijn, ontbreken niet in dit assortiment.

Persoonlijke verzorgingsproducten

Onder de persoonlijke verzorgingsproducten wordt vooral producten om de handen mee te behandelen, bedoeld. Denk hier bijvoorbeeld aan zeep lotion, hand care lotion en hand cleaner. De artikelen zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden en verschillen van elkaar in reinigingskracht.