Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Tapes

Tapes

Tapes dienen voor een groot aantal verschillende toepassingen. Zo is tape vaak onmisbaar op de werkvloer voor bijvoorbeeld een snelle reparatie, het tijdelijk vastplakken van bepaalde materialen of het afplakken van oppervlakken waar u geen verf op wenst.

Omdat er een groot aantal toepassingen zijn waar tapes voor kunnen worden gebruikt, biedt Omnial verschillende tapes aan. Zo is er bij Omnial voor elke soort toepassing de juiste tape te vinden. Het diverse aanbod bestaat uit ducttapes, masking tapes, verpakkingstapes en dubbelzijdige tapes.

ducttape
ducttape

Ducttape

maskingtape
maskingtape

Masking tape

verpakkingstape
verpakkingstape

Verpakkingstape

dubbelzijdige tape
dubbelzijdige tape

Dubbelzijdig tape

speedymask
speedymask

Maskeerfolie- en papier

Ducttape

Als gevolg van de brede toepassingsmogelijkheden van ducttape, wordt van deze tape bijna binnen elke organisatie gebruikgemaakt. Over het algemeen wordt ducttape gebruikt voor (nood)reparaties, asbestsanering, hermatisch afsluiten, bundelen, afplakken, afdichten en verbinden.

Masking tape

Ook masking tapes behoren tot het assortiment van Omnial. Dit is een zeer veelzijdige tape, maar wordt voornamelijk gebruikt voor schilderwerkzaamheden. Bij het schilderen dient de tape voor het afplakken van oppervlakken waar u geen verf op wenst.

Verpakkingstape

De verpakkingstapes die Omnial aanbiedt, zijn er voornamelijk op gericht om bepaalde producten en onderdelen op de juiste manier te verpakken. Zo wordt verpakkingstape voornamelijk gebruikt voor het sluiten van dozen. De verpakkingstapes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, kleefkrachten, lengtes, lijmsoorten, breedtes en diktes.  

Dubbelzijdige tape

Ook dubbelzijdige tapes behoren tot het assortiment van Omnial. Dubbelzijdige tape kleeft aan beide kanten en is als gevolg hiervan inzetbaar voor het optimaliseren van verwerkings- en productieprocessen. Denk hier aan het verkleven, bevestigen, versterken, maskeren, verbinden, positioneren, monteren en het zelfklevend maken van uw producten.

Bij elk van de tapes staat een duidelijke productomschrijving met specifieke producteigenschappen weergegeven. Denk hierbij onder andere aan de toepasbaarheid, afmetingen, kleuren en kleefkracht van de specifieke tape. Met behulp van deze productomschrijving maken wij het u gemakkelijker om tussen het grote aanbod aan tapes te kunnen kiezen. Mocht u nu toch advies nodig hebben van een professional? Omnial helpt u graag verder!