Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Over Omnial

Omnial is een jong en dynamisch bedrijf met alle benodigde materialen voor de industriële werkplaats, technische afdeling, productie en logistiek. Sinds de start in 2010 hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant. Wij denken graag actief met u mee en bieden deskundig advies tegen de meest gunstige voorwaarden.

Omnial ervaring
Omnial

Wij hebben het!

Ons uitgebreide en veelzijdige assortiment industriële producten bestaat voornamelijk uit producten gericht op de hout-, timmer- en coatingindustrie, zoals afzuigfilters, persoonlijke bescherming, verpakkingsmaterialen, poetsmaterialen, spuitcabinefilters, schuurmaterialen, verf- en spuitaccessoires en persoonlijke verzorging.

Alle standaardproducten zijn bij ons vanuit voorraad leverbaar, maar wij kunnen zaken ook op afroep voor u beschikbaar houden. Mocht een artikel onverhoopt toch niet in ons assortiment aanwezig zijn, dan zijn wij dankzij ons grote inkoopnetwerk altijd in staat een passende oplossing aan te dragen.

Omnial hoogwaardige producten

Door onze jarenlange en intensieve samenwerking met de meest vooraanstaande producenten in de markt, zijn wij in staat een zeer uitgebreid assortiment te leveren in verschillende prijsklassen. Onze kracht ligt dan ook in het bieden van een totaalpakket.

Onze professionele verkoopmedewerkers verdiepen zich in uw vraag. Doordat zij beschikken over uitgebreide productkennis, kunnen zij u optimaal adviseren. Onze flexibele prijs- en leveringsfilosofie stelt ons in staat onze producten en diensten volledig af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen. En altijd tegen de meest gunstige voorwaarden.

Wij beschikken over een groot, modern magazijn in Maasland (Zuid-Holland), van waaruit uw bestelling veelal binnen 24 uur geleverd kunnen worden. .