Over Omnial

Omnial Industriële producten in Maasland is een dynamisch bedrijf dat zich sinds de start in 2010 zich in een razend tempo ontwikkeld heeft tot een vooraanstaande speler op de markt van de “verbruiksmaterialen voor de industriële werkplaats.”

Omnial is een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en denken graag met ze mee – daarin maken wij hèt verschil!

Omnial Industriele producten heeft een zeer breed assortiment voornamelijk gericht op de Hout, Timmer en Coatingindustrie. Mocht een artikel onverhoopt toch niet in ons assortiment aanwezig zijn, dan zijn wij dankzij onze vele inkoopconnecties altijd in staat een passende oplossing aan te dragen.

Onze grote kracht is het totaal pakket. Onze professionele verkoopmedewerkers verdiepen zich in onze klanten en beschikken over gedegen productkennis, zodat u goed kunnen adviseren.

Dankzij onze deskundigheid kunnen wij het beste advies tegen de meest gunstige voorwaarden aanbieden. Producten, zoals afzuigfilters, persoonlijke bescherming, verpakkingsmaterialen, poetsmaterialen, persoonlijke verzorging, schuurmaterialen en verf accessoires behoren tot ons programma.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuws?
Volg ons dan ook op instagram: https://www.instagram.com/omnial.nl/