Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

EHBO

ALLES OVER EHBO

Bescherming in en rondom werkplekken is van groot belang. Vaak gebeuren ongelukken namelijk op de werkvloer. Bij dit soort ongelukken is het als werkgever belangrijk om in de gelegenheid te zijn om zo snel mogelijk de juiste eerste hulp te verlenen. Het aanbieden van de beste bescherming bij ongevallen op de werkvloer is de verantwoordelijkheid van de werkgever.

Om effectieve eerste hulp te kunnen verlenen bij ongelukken en ongevallen is het belangrijk om genoeg hulpverleningsmaterialen aan te schaffen. Denk hier bijvoorbeeld aan een EHBO koffer met materialen zoals latex handschoenen, pleisters, snelverband, desinfectant en een splinterpincet. Zo kunnen de snelverbanden, aanwezig in de EHBO koffer, bijvoorbeeld van groot belang zijn om bij kneuzingen en verstuikingen enorme zwellingen te voorkomen.

Waar het bij grote bedrijven verplicht is om enkele medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverlener (BHV), zit er voor kleinere bedrijven ook altijd een handleiding in de koffer. In de handleiding staat beschreven hoe u de materialen uit de koffer op een juiste manier kunt gebruiken.