Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Verf

Verf & spuit toebehoren

Voor het uitvoeren van verf- en spuitwerkzaamheden bent u bij Omnial aan het juiste adres. Omnial heeft een groot aanbod aan verf- en spuittoebehoren, verschillend van verfkwasten en verfrollers voor meer precieze werkzaamheden tot aan spuitapparatuur en spuittips voor een snel eindresultaat.

Kwasten en verfrollers

Voor het uitvoeren van precieze werkzaamheden, kan bij Omnial uit een groot assortiment aan kwasten gekozen worden. Het assortiment bestaat uit ronde kwasten, (patentpuntkwasten, patentkwasten, etc.), platte kwasten en ovale kwasten. Ook wordt middels het diverse aanbod aan wegwerpkwasten en professionele kwasten onderscheid gemaakt in de kwaliteit en het prijsniveau van de kwasten.

Naast het precieze werk dat gemakkelijk middels de verfkwasten uitgevoerd kan worden, is het bij Omnial mogelijk om uit talloze verfrollers, voor het verven van muren, plafonds en kozijnen, te kiezen.  

Verftoebehoren

Andere onmisbare toebehoren die dienen voor het uitvoeren van bepaalde verfwerkzaamheden en behoren tot het assortiment van Omnial zijn kleefdoeken, verfgereedschap, mengbekers en verfzeefjes. Het juiste gebruik van deze toebehoren draagt bij aan de professionaliteit en kwaliteit van het eindproduct.

Het aanbod aan deze toebehoren is zeer divers en vaak verkrijgbaar in verschillende productversies. Zo verschilt het assortiment in kleefdoeken van smooth kleefdoeken met een anti-statische werking, speciaal geschikt voor grote oppervlakken, tot soft kleefdoeken, ideaal te gebruiken voor meubels of andere gladde objecten.

De mengbekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoeveelheden, waardoor voor elke klus een juiste mengbeker valt aan te schaffen. De verfgereedschappen, waaronder plamuurmessen, schrapers en afsteekmessen, zijn afkomstig van verschillende merken zodat u precies kunt kiezen waar u behoefte aan heeft. Het aanbod aan verfzeefjes verschilt van fijne verfzeefjes, geschikt voor het filteren van basislakken en blanke lakken tot grove verfzeefjes, speciaal voor het filteren van primers, grove metallics en grondverven. 

Spuitpistolen en -toebehoren

Ook voor spuitpistolen, pomp- en pistoolonderdelen kunt u bij Omnial terecht. Als gevolg van een intensieve samenwerking met Graco, is bij Omnial voornamelijk spuitappartuur beschikbaar van deze vooraanstaande producent. Omdat Graco gespecialiseerd is in verfspuitapparatuur voor zowel professionals als doe-het-zelvers, is voor iedereen het gewenste materiaal te verkrijgen. Het aanbod aan toebehoren bestaat onder andere uit verfspuiten en spuittips.