Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Beschermen

Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Alles over Beschermen

Het beschermen van producten is in veel gevallen erg belangrijk. Producten moeten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen in een stevige verpakking. Zo voorkomt een goed verpakt product niet alleen schade, maar wekt het ook vertrouwen bij klanten. De verpakking is immers het eerste waar het oog van de klant op zal vallen.

Omdat per product de gewenste bescherming kan verschillen, heeft Omnial een divers aanbod aan verpakkingsmaterialen. Zo is voor breekbare producten vaak meer bescherming nodig dan voor minder breekbare producten. Om ook kwetsbare producten genoeg bescherming te kunnen bieden, is bij Omnial onder andere noppenfolie, PE schuimfolie en PE foamblokjes beschikbaar. Deze beschermingsmaterialen zullen dienen als stootkussen bij het vervoeren van de producten.

Ook voor minder kwetsbare producten is het juiste beschermingsmateriaal tijdens verzending van belang. Voor deze producten wordt bij Omnial handwikkelfolie, machinewikkelfolie, krimpfolie, beschermfolie en verpakkingsfolie aangeboden.