Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Schuurmaterialen

Schuurmaterialen

Het aanschaffen van de juiste schuurmaterialen of -machines kan bijdragen aan een beter eindresultaat. De meest voorkomende reden om gebruik te maken van schuurmaterialen of -machines is ter voorbereiding op het verven of lakken van bepaalde materialen. Zo is schuurmateriaal bij elke verfklus nodig, ongeacht de ondergrond. Het vooraf schuren van materiaal is niet alleen van belang om oude verflagen of roest te verwijderen, maar zal uiteindelijk ook leiden tot een betere hechting van de verf en dus een netter eindresultaat.

Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Schuurmateriaal

Omnial biedt een compleet assortiment schuurmaterialen afkomstig van kwalitatief hoogwaardige merken tegen de meest gunstigste tarieven. Het pakket schuurmaterialen dient voor verschillende toepassingen. Het assortiment verschilt van schuurmateriaal voor plamuur, metaal, hout en kunststof. Voor iedere ondergrond wordt een passende oplossing geboden.

Het aanbod aan schuurmateriaal is verkrijgbaar in verschillende materialen, korrelgroottes en vormen. De keuze voor het soort schuurmateriaal is afhankelijk van de te verrichten werkzaamheid. Zo kan voor het wegschuren van oude verflagen financieel voordelig schuurpapier met glasdeeltjes worden aangeschaft, maar is voor het gladschuren van hout granaatschuurpapier een betere keuze. Wanneer het schuurpapier zal dienen voor het schuren van kunststof is amarilpapier een goede optie. Ook de aan te schaffen korrelgrootte hangt af van de te verrichten werkzaamheid. Zo wordt voor het verwijderen van roest of oude verflagen schuurpapier met een grove korrel geadviseerd, maar is het voor het opschuren van nieuwe verflagen of lak juist slim om voor een fijne korrel te kiezen.

Bij Omnial is het schuurpapier in verschillende vormen beschikbaar. Zo kan er schuurpapier in de vorm van delta’s aangeschaft worden, maar is er ook schuurpapier op rol verkrijgbaar. Hiernaast behoren schuurschijven, schuurfoam, schuurbanden, schuurvellen, schuurstroken en slijpschijven tot het assortiment van Omnial. 

Schuurmachines

In aanvulling hierop biedt Omnial schuurmachines en complete afzuigsystemen voor onder andere de hout- en timmerindustrie. Het aanbod schuurmachines bestaat uit bandschuurmachines, vlakschuurmachines en deltaschuurmachines. Het aanschaffen van de juiste afzuigingsproducten zal niet alleen leiden tot een veiligere werkplaats, maar voorkomt ook dat schadelijke stofdeeltjes tot aantasting van de longen leiden.

Wilt u graag geadviseerd worden over welk soort schuurpapier het meest geschikt is voor de door u uit te voeren toepassing? Neem dan vooral contact op met Omnial.