Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmaterialen

Tijdens het transporteren of opslaan van producten is het belangrijk om deze op een juiste manier te verpakken. Op deze manier blijven de producten kwalitatief zo goed en bruikbaar mogelijk. Zo zal de juiste verpakking ervoor zorgen dat de producten onbeschadigd blijven. Omnial heeft een groot aanbod aan verpakkingsmaterialen en oplossingen voor de industriële werkplaats. Zo valt in dit grote assortiment voor elk product wel een juiste verpakking te vinden.

Afdekken
afdekken

Afdekken

Beschermen
beschermen

Beschermen

Vastzetten
vastzetten

Vastzetten

Pallet omsnoering
pallet omsnoering

Pallet omsnoering

Karton
karton

Karton

Plastic verpakkingen
plastic verpakkingen

Plastic verpakkingen

Beschermingsmateriaal

Bij Omnial wordt met verschillende verpakkingsgroottes rekening gehouden. Zo kunnen kleine goederen verpakt worden middels de grip- en luchtkussenzakjes. Als gevolg van de bubbeltjes in het plastic (noppenfolie) van deze luchtkussenzakjes blijven producten beschermd tegen harde klappen of stoten. Ze dienen als het ware als schokdemper tijdens bijvoorbeeld het transport of opslag van de producten.

Palletomsnoering

In sommige gevallen moeten ook grotere producten, zoals bijvoorbeeld pallets, op een juiste manier verpakt kunnen worden. Hiervoor heeft Omnial een groot aanbod aan pallet omsnoering. Met deze verpakkingsmaterialen hoeft u zich in elk geval geen zorgen te maken dat de pallets tijdens het transport omvallen of beschadigd raken.

Kartonnen verpakkingsmateriaal

Ook is het soms nodig een zending in een kartonnen doos te versturen. Bij Omnial worden er dozen in verschillend karton en verschillende maten aangeboden. Zo zijn er dozen die door de brievenbus passen, maar ook dozen waar grotere zendingen in verpakt kunnen worden, beschikbaar. Ook wordt bij Omnial golfkarton aangeboden om de lucht in een doos op te kunnen vullen. Dit ook met doel om de zending niet te laten beschadigen tijdens transport.

Afdekkingsmateriaal

Naast deze verpakkingsmaterialen, is bij Omnial een scala aan afdekkingsmateriaal voor onder andere vloeren beschikbaar. De afdekmaterialen zorgen voor een veilige ondergrond tijdens bijvoorbeeld schilder- of andere kluswerkzaamheden. De bescherming is geschikt voor binnen en buiten en zorgt er uiteraard voor dat de vloer zonder beschadigingen overeind blijft. Het assortiment aan afdekmaterialen bestaat uit stucloper, maskeerpapier en maskeerfolie.