Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Filter

Disposables & kantine benodigdheden

In een professionele bedrijfsomgeving is de aanschaf van kantine benodigdheden en disposables onmisbaar. Omnial heeft een breed assortiment aan facilitaire producten, waaronder fooddisposables, hygiëne disposables en een gevarieerd aanbod aan afvalzakken.

Het gebruik van disposables draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en is op sommige locaties onvermijdbaar. Zo zijn er bepaalde beroepen waar men op locatie werkt en hierdoor niet in de gelegenheid is om het gebruikte servies te hergebruiken. Ook op locaties waar servies snel kapot zal gaan, is de aanschaf van bepaalde disposables onvermijdbaar.

Disposables
disposables

Disposables

Vuilniszakken
vuilniszakken

Vuilniszakken

Kantine benodigdheden
kantine benodigdheden

Kantine benodigdheden

Fooddisposables

Onder fooddisposables wordt voornamelijk eenmalig gebruiksmateriaal, zoals plastic en kartonnen bestek en serviesgoed bedoeld. Denk hier aan plastic en kartonnen koffiebekers, bakjes, borden en glazen, maar ook handige producten als rietjes en houten roerstaafjes. Als aanvullende service bestaat er bij Omnial de mogelijkheid om koffiebekers te bedrukken met uw bedrijfslogo voor promotionele doeleinden. De disposables worden aangeboden in combinatie met andere standaard kantineproducten, zoals koffie, koffiecreamer, afwasborstels, thee, koffiepads, sugarsticks en zoetjes.

Hygiënische disposables

Het aanbod aan hygiënische disposables bestaat bij Omnial voornamelijk uit wc-producten. Denk hier bijvoorbeeld aan een closet borstel, bleekmiddel, wc-reiniger, vloeibaar schuurmiddel en luchtverfrisser. Ook zijn andere hygiënische disposables, zoals een stofblik, raamwisser, spaanse mob, dweilemmer en een handveger verkrijgbaar. In aanvulling hierop biedt Omnial afvalzakken aan in verschillende kleuren, hoeveelheden en maten.

Binnen organisaties wordt de aanschaf van facilitaire producten vaak niet als eerste prioriteit gezien. Echter is de aanschaf van de juiste disposables en kantine benodigdheden wel een belangrijke productgroep om als organisatie over na te denken. Op het moment dat de kantine benodigdheden van een organisatie op orde zijn, zullen werknemers hun werkomstandigheden positiever beoordelen. En op het moment dat werknemers hier tevreden over zijn, zal dit positieve effecten hebben op de uit te voeren werkzaamheden.