Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Voor 16.00 uur besteld, morgen bezorgd

Persoonlijk advies op maat

Wij staan al 10 jaar voor u klaar

Spuitpistolen

Alles over Spuitpistolen

Bij beroepen waar dagelijks een groot aantal spuitwerkzaamheden worden verricht, kan de aanschaf van het juiste spuitpistool het werk vergemakkelijken. Door gebruik te maken van een spuitpistool wordt de spuiter een fijnere greep gegeven, wat ervoor zorgt dat het werk eenvoudiger en meer secuur kan worden uitgevoerd. Ook zorgt het gebruik van een spuitpistool voor een glad eindresultaat.

Bij Omnial wordt een divers aanbod aan spuitpistolen van Graco aangeboden. Graco is gespecialiseerd in verfspuitapparatuur, wat ertoe leidt dat voor elke werkzaamheid het juiste spuitmateriaal is aan te schaffen. Zo is voor echte allrounders de Graco Ultra draagbare snoerloze verfspuit (17M366) het meest geschikt, maar is voor het spuiten van verf de Graco GX 21 Airless (17G183) en voor het spuiten van lak de Graco GX FF Airless (17G184) de beste keuze.

Bij verfspuiten zit het onderscheid in het hebben van een bovenbeker of een onderbeker in verschillende groottes. Ook verschillen de spuitpistolen in sproeieropeningen en spuittechnologieën. De sproeieropening (nozzle) bepaalt hoeveel lak er tegelijkertijd naar buiten gespoten kan worden. De verfspuiten zijn in HVLP en LVLP technologie verkrijgbaar.